Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 145 1.3 Boxer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Монго бързо взехте да карате ето ви няколко варианта намирате си само предавателните числа и приемате че оборотомера отчита верно и смятате после пишете резултатите за да видим колко са верни.
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11589
    http://www.kartuning.ru/raschkpp/index.php?idi=1
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

ми и аз съм правил и то скоро беше ... да не би да говорат само за 1.3 то
      ALFA ROMEO 145. 1,6 Boxer. 96

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
        Първоначално публикувано от stelt
        Или много ви лъжат скоростомерите, или спите нощем с отгънати крачета
        Или твойта не е в ред, защото и аз съм правил 200, ако много държиш ще ти дам клипче да гледаш!
        Клипче и аз мога да покажа, дори с над 200, обаче реалната скорост,която ми показа навигацията беше различна
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

Според мен тази така прословута грешка не е толкова голяма- личен пример- Карам по магистралата с малко над 170 и ме спират за превишена скорост, като радара показва 171 ...
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
            Според мен тази така прословута грешка не е толкова голяма- личен пример- Карам по магистралата с малко над 170 и ме спират за превишена скорост, като радара показва 171 ...
            То и на мен ми напизаха ако че карам с 80 км/ч ама километража отчиташе 70км/ч . Това е друга тема на разговор за това колком точно отчитат радарите на КАТ
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Хора как точно се пресмята скоростта от линковете? И да попитам видях,че огледалата не са ми електрически,та къде да ходя за да ми го сменят?
              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer

Comment

сам няма ли да се оправиш , не е чак такава философия , а така и не каза кво му е на твойто и няма ли варянт да не купуваш ново
                ALFA ROMEO 145. 1,6 Boxer. 96

Comment

пО принцип трябва да се разровиш и да си намериш предавателните числа на скоростната кутия( и диференциала) и да си знаеш размера на гумите
                  За втория линк

ширина: щирина на гумата(165/175/185.195......)
                  профиль: Височина (70,65,60,55,50.......)
                  R диска: цолове на джантата-13,14,15,16,17...
                  главная пара предавателно число на главното предаване (дифепинциал)

на място на римските цифри от 1-6 въвеждаш предавателните числа на предавките в случая до 5 и накрая натискаш бутона под таблицата Разчитать
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от evro82
                    Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                    да си я караш със здраве и много безавариини километри за напред, моята е същата прилична количка е зависи какво очакваш макс спийд при мен точно 200км/ч с газ до ламарината посока итал феста
                    Как ги вдигна тия 200 и то с газ, при условие, че максималната скорост за тоя автомобил е 187 км/ч.
                    еми ето факт е 198 някъде ако не са били 200 посока итал феста от софия бяхме първите 3 коли след пловдив който спряхме да изчакаме групата, едни купе една винена 155 и аз нека те кажат с колко са карали аз бях на равно с тях с тая скорост... че те могат повече ми е ясно
                    Lexus Is200
                    Honda CBR 600 F4i

Comment

Не знам, за 1,3 боксер нещо 200 ми се виждат
                      С мойта ~195 e на прекъсвач (към 6500 rpm). Може пък на 1,3 да са други скоростите
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

[quote=J_I_V_K_O]
                        Първоначално публикувано от evro82
                        Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":14aoksqq
                        да си я караш със здраве и много безавариини километри за напред, моята е същата прилична количка е зависи какво очакваш макс спийд при мен точно 200км/ч с газ до ламарината посока итал феста
                        Как ги вдигна тия 200 и то с газ, при условие, че максималната скорост за тоя автомобил е 187 км/ч.
                        еми ето факт е 198 някъде ако не са били 200 посока итал феста от софия бяхме първите 3 коли след пловдив който спряхме да изчакаме групата, едни купе една винена 155 и аз нека те кажат с колко са карали аз бях на равно с тях с тая скорост... че те могат повече ми е ясно[/quote:14aoksqq]
                        Kолега, ти с коя от двете си коли я вдигна тая скорост. Щото аз съм с TS и на 180 бие прекъсвач
                        Alfa 146, 1,4 TS, 97, gas

Comment

Working...
                        X